Om oss

Veravi AB är ett litet och personligt företag som strävar efter att finnas här för alla er som behöver professionell och säker hjälp med trädfällning i Stockholm till konkurrenskraftiga priser. 

Förutom trädfällning erbjuder vi även beskärning av alla olika typer av träd, häckar och buskar samt stubbfräsning, bortforsling och vedkapning. 

När du anlitar oss för dina träd strävar vi efter att du som kund ska bli så nöjd som möjligt med slutresultatet och att dina träd ska tas hand om på ett optimalt sätt.

Vi arbetar i hela Stockholm och närliggande områden och våra kunder består främst av privatpersoner, men även företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och kommuner är välkomna att anlita oss. 

Tack vare vår erfarenhet och kunskap kan vi åta oss alla typer av uppdrag, mindre såväl som större projekt. Våra priser är fasta och förmånliga och du som privatperson kan använda RUT-avdraget och spara 50% på arbetskostnaden. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag för ett kostnadsfritt prisförslag eller hembesök, vi ser fram emot att höra från dig.